A Vital Management csoport


Vital Management Csoport bemutatkozás


A VITAL MANAGEMENT Csoport a fejlesztéspolitikai piac meghatározó szereplője.  Cégcsoportunkban jelentős tapasztalat összpontosul infrastruktúra fejlesz­tési projektek megvalósításának, szakmai és pénzügyi koordinációjának terén. Vállalatcsoportunk szervezeteinek ágazati fókusza az egészségügyi fejlesztés mellett kiterjednek az energetikai és megújuló energiák felhaszná­lását támogató projektekre, szakinformatikai fejlesztésekre, a területfejlesztés, stratégiai tanácsadás, illetve az agrár-in­nováció területére. Cégünk az állami és piaci szféra sze­replői számára egyaránt minőségi projektmenedzsment és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújt.
2003-ban alakult a VITAL MANAGEMENT jogelődje, olyan partnerek bevonásával, akik a szervezetfejlesztés, a vállalati és államigazgatási pénzügy és a területfejlesztés tapasztalt szakértői. Partnereink többéves vállalat- és intézményvezetői, szervezetfejlesztési, valamint önkormányzati és kormányzati, fejlesztés­politikai tanácsadási tapasztalattal rendelkeznek.
Uniós és magánfinanszírozású projektek menedzsmentjében és megvalósításában is gyakorlott szakembereink segít­ségével, a professzionális know-how megszerzésén túl kiterjedt nemzetközi kapcsolatrend­szert építettünk. A cégcsoport több, önállóan is helytálló divíziója sokoldalú szakértelmet és magas szintű szinergi­át tesz lehetővé. Mindeddig több mint 100 milliárd forint összköltségű forrás programozását és 150 milliárd forint értékű projekt lebonyolítását tudhatjuk referenciáink között. A VITAL MANAGEMENT mintegy 60 munkatársával, a 2015. évben 2,5 milliárd forint árbevételt ért el.

Energiamenedzsment:
A VITAL MANAGEMENT cégcsoport külön ágazati területe az energetika. Fókusza első­sorban az energiahatékonyság javítását célzó beruházásokra, energetikai fejlesztési projektek komplex tanácsadói tevékenységére, piaci szervezetek és állami intézmények energiamenedzsmentjére irányul. Szolgáltatásain­kat belső, illetve specifikus feladat esetén külső, az érintett területen meg­határozó szakmai tapasztalatokkal rendelkező szakemberek széles körének bevonásával valósítjuk meg, mely biztosítja a projektigényeknek leginkább megfelelő szakértői bázis összeállítását.  

Szolgáltatások  
  • energetikai tanúsítás, komplex energetikai állapotfelmérés, energetikai audit lefolytatása
  • energetikai fejlesztési koncepció kialakítása, beruházások előkészítése, költségtervezése
  • megújuló energia eszközök alkalmazhatóságának felmérése és bevezetése
  • hatástanulmány készítése
  • energetikai rendszerek korszerűsítése
  • energia megtakarítás és megtérülés-számítás
  • energiamenedzsment stratégiaalkotás
 Hívjon vagy írjon nekünk és szakértő kollégáink
mindenben állnak rendelkezésére!


KAPCSOLAT